Mustikkariisi on yksinkertainen, helppo ja hyvä jälkiruoka tai välipala, johon voi hyödyntää yli jääneen riisipuuron, ja näin välttää hävikkiä.
Ohje
500 g maustamatonta rahkaa tai jogurttirahkaa
1/2 l kylmää riisipuuroa
1/2 l mustikoita
1 dl sokeria
- Laita riisipuuro kulhoon. Mikäli puuro on liiaksi jämäköitynyt, löysennä sitä lisäämällä hieman maitoa ja sekoita tasaiseksi.
- Lisää rahka, sokeri ja mustikat. Sekoita.
- Tarjoile jälkiruokana, välipalana tai aamiaisena.
Vinkki 1: Voit käyttää myös muita marjoja kuten vadelmia tai mansikoita. Jos käytätä mansikoita, kannattaa ne paloitella pienemmiksi.
Vinkki 2: Mikäli haluat lisää proteiinia, voit lisätä sekaan myös raejuustoa.
Kuva Pixapaysta |
Kommentit
Lähetä kommentti