Mustikkariisi - hyödynnä yli jäänyt riisipuuro

Mustikkariisi on yksinkertainen, helppo ja hyvä jälkiruoka tai välipala, johon voi hyödyntää yli jääneen riisipuuron, ja näin välttää hävikkiä.

Ohje

500 g maustamatonta rahkaa tai jogurttirahkaa
1/2 l kylmää riisipuuroa
1/2 l mustikoita
1 dl sokeria
  1. Laita  riisipuuro kulhoon. Mikäli puuro on liiaksi jämäköitynyt, löysennä sitä lisäämällä hieman maitoa ja sekoita tasaiseksi.
  2. Lisää rahka, sokeri ja mustikat. Sekoita. 
  3. Tarjoile jälkiruokana, välipalana tai aamiaisena.
Vinkki 1: Voit käyttää myös muita marjoja kuten vadelmia tai mansikoita. Jos käytätä mansikoita, kannattaa ne paloitella pienemmiksi.
Vinkki 2: Mikäli haluat lisää proteiinia, voit lisätä sekaan myös raejuustoa.

Kuva Pixapaysta

Kommentit