Perinteinen pannukakku on hyvä, helppo ja edullinen jälkiruoka, joka maistuu aina herkulliselle. Tarjoile hillon tai ihan vain sokerin kera, mikäli hilloa ei satu kaapissa olemaan!
Ohje:
1 l maitoa
1 tl suolaa
3 kananmunaa
6 dl vehnäjauhoa
50 g leivontamargariinia
- Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.
- Lisää maito ja suola sekä jauhot koko ajan vatkaten, kunnes taikina on tasaista.
- Sekoita joukkoon vielä sulatettu margariini ja sekoita tasaiseksi.
- Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle syvälle uunipellille ja kypsennä 200-225 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
- Kypsennyksen jälkeen anna hieman jäähtyä ennen tarjoilua ja nauti yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa!
Kommentit
Lähetä kommentti