Perinteinen pannukakku

Perinteinen pannukakku on hyvä, helppo ja edullinen jälkiruoka, joka maistuu aina herkulliselle. Tarjoile hillon tai ihan vain sokerin kera, mikäli hilloa ei satu kaapissa olemaan!

Ohje:

1 l maitoa

1 tl suolaa

3 kananmunaa

6 dl vehnäjauhoa

50 g leivontamargariinia

  1. Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.
  2. Lisää maito ja suola sekä jauhot koko ajan vatkaten, kunnes taikina on tasaista.
  3. Sekoita joukkoon vielä sulatettu margariini ja sekoita tasaiseksi.
  4. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle syvälle uunipellille ja kypsennä 200-225 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
  5. Kypsennyksen jälkeen anna hieman jäähtyä ennen tarjoilua ja nauti yhdessä perheesi tai ystäviesi kanssa!

Kommentit